افزونه های ضروری وردپرس

افزونه های ضروری وردپرس
در جلسه قبل تعدادی از پلاگینهای موردنیاز وردپرس را برای شما معرفی کردیم. در این جلسه نیز قصد داریم ۷ تا از افزونه های ضروری وردپرس را باهم روی وردپرس نصب کنیم تا سایت را ازنظر سئو، امنیت، سرعت رشد داشته باشد و بتوان خیلی راحت آن را به هاست اصلی متصل کرد.
هر سایت وردپرسی برای شروع و ادامه کار خود به یک سری افزونه یا پلاگین نیاز دارد تا بتواند قدرت خود را افزایش داده و نسبت به رقبای خود کاملتر باشد. هزاران افزونه وردپرسی وجود دارد که در اختیار کاربران قرار دادهشده است. امروز قصد داریم افزونههای موردنیاز برای وردپرس که بیشتر به آنها نیاز دارید را خدمت شما عزیزان وردپرسی معرفی کنیم. البته این را هم در نظر داشته باشید که باتوجه به کارکرد هر سایت و موضوع فعالیت سایتها، افزونههای موردنیاز هر سایت متفاوت است.
بهعنوانمثال یک سایت فروش فایل به افزونه Easy digital Downloads نیاز دارد و یک سایت فروشگاه پستی به افزونه ووکامرس نیاز پیدا میکند. اما بههرحال یک سری افزونهها هستند که مناسب هر نوع سایت وردپرسی بوده و لازم است که روی سایت شما هم نصب شوند.
افزونههایی که در این آموزش به شما معرفی میکنیم کمک میکنند که شما بتوانید بهتر با وبسایت خود کارکنید و عملکرد آن را افزایش دهید. درواقع شما میتوانید توسط این افزونه یک وبسایت حرفهای داشته باشید و امکانات بیشتری را به کاربران سایتتان ارائه کنید. شما باید بهعنوان مدیر سایت بتوانید تشخیص دهید که از بین هزاران پلاگین رایگان و حرفهای کدامیک برای شما ضروری و مفید است. این آموزش میتواند برای آن دسته از کاربرانی که تازه وبسایت وردپرسی خود را نصبکردهاند بسیار مفید باشد.
افزونه لایت اسپید کش
اما اگر در این قسمت Apache نمایش داده شود شما نمیتوانید از لایت اسپید استفاده کنید و باید از پلاگینهای دیگری استفاده کنید. به دلیل اینکه اکنون روی لوکال هاست این تست را انجام میدهیم طبیعتاً Apache است و شما باید این گزینه را حتماً روی وبسایت اصلی خود انجام دهید.
اکثر هاستینگهای ایرانی از لایت اسپید استفاده میکنند و در ۹۰ درصد مواقع استفاده از لایت اسپید کش خوب است و به شما جواب میدهد. اکنون آن را فعال میکنیم ولی روی لوکال هاست تأثیر چندانی ندارد.
اما یک نکته را برای استفاده از لایت اسپید کش باید رعایت کنید. از بخش ابزارها وارد سلامت سلایت شوید و در صفحهای که برای شما باز میشود روی اطلاعات کلیک کنید. در اینجا در تب سرور اگر گزینه وب سرور لایت اسپید یا Open Light Speed بود میتوانید از این افزونه استفاده کنید.
بعدازاینکه این پلاگین را روی سایت خود نصب کنید یک قسمت به نام Lite Speed Cache به پنل مدیریت وردپرس شما اضافه میشود که تنظیمات کلی پلاگین در آن قرار دارد. در اینجا تنظیمات کلی این افزونه را بهصورت کلی مرور میکنیم. چراکه لایت اسپید و سرعت سایت یک مبحث مفصل است که شما باید در آن سایت خود را ازنظر جی تی متریکس، Page Speed Test Googe و دیگر موارد بررسی کنید.
زمانی که وارد صفحه تنظیمات شدید گزینه “ارتقا خودکار” را روشن کنید تا پلاگین بهصورت خودکار آپدیت شود.
سپس وارد قسمت کش شوید. در اینجا تمامی کشها بهجز کش موبایل باید روشن باشند و پس از آن باید تغییرات خود را ذخیره کنید. اکنون با همین تغییرات کم که ایجاد کردید متوجه میشوید که سرعت سایت شما کمی بهتر شده است. البته تأثیر واقعی را زمانی میتوانی ببینید که آن را روی سایت اصلی خود ببرید و نکتهای که در این زمان مورد اهمیت است این است که وب سرور هاست اصلی شما باید حتماً لایت اسپید باشد.

این مورد را همانطور که گفتیم میتوانید از بخش سلامت سایت خود بررسی کنید و یا اینکه از هاستینگ خود بخواهید که لایت اسپید را برای شما بررسی کند.